Mixicano Toernooi 2024

Terug naar waar het allemaal begon

Vier padel met ons mee en schrijf je in voor hét padelfeestje van deze zomer! Lekker spelen van 14:00 - 18:00 uur en  daarna volop gezelligheid! Kun je geen maatje vinden? Laat het ons weten via info@play-off en wie weet vinden wij “de match” van je leven!
Club: FOMO Padel
Locatie: Hier komt locatie
Inschrijving: € 200,00 per team
Aanvang: 14:00

Wat gaan we doen: 

We streven naar 6 poules van 6 mix-teams met gemiddelde speelsterkte 7. Dat betekent dat iedereen 5 potjes van 20 minuten speelt in deze eerste ronde. De nummers 1 & 2 gaan samen met de 4 beste nummers 3 door naar de knock-out ronde. Voor de afvallers is er genoeg reden om te blijven want het gaat echt een feestje worden! 

Waarom Mexico?

Acapulco, 1969. De Mexicaanse tycoon Enrique Corcuera wilde graag een tennisbaan in zijn tuin, maar die bleek toch te klein. Dus bouwde hij, zonder het te beseffen, de allereerste padelbaan met muren en een metalen net. Sindsdien is Mexico een hotspot voor padel en is het dankzij Mexico gelukkig overgewaaid naar Nederland.

Het leek ons leuk om een Mexicaans thema aan dit MIX-toernooi te hangen om het plezier wat we aan padel beleven eens goed te vieren!

Vier je met ons mee?

Square Image